Happy Triangles

EN

When Damaris from The Cat You & Us emailed me for a guestpost/DIY post, I was thrilled! Damaris and her blog just hit 1 year anniversary and wanted to celebrate with her readers! She even themed her anniversary called ‘Home is with you’! Doesn’t it sound heartwarming to you?

I’m happy to say that I'm part of The Cat You & Us family because the guestpost is available right now at her blog! So please check it out! It’s something really cute, if I must say c:
She also is hosting an awesome giveaway as well, click here!
NL

Toen Damaris van The Cat You & Us mij benaderd heeft voor een gastenpost, was ik heel blij en vereerd! Haar blog vierde onlangs haar eerste verjaardag en ze vroeg aan mij of ik een DIY voor haar wilde maken met als thema ‘Home is With You’. Ik zei snel "ja"  natuurlijk.

En de DIY post is eindelijk hier en gelanceerd bij haar blogje dus kijk er alstublieft gerust naar c; het is een simpele en leuke haakwerk, al zeg ik het zelf. Ook heeft Damaris een leuke winactie aan de gang!  Ga kijken dus mensen!Necklace in mind? Why not c: 

You might also like...

The Forbidden City & Peking Duck

my zzz's at Mystays Japan

Better Health Event