GIVEAWAY: Kawaii Box!

EN

Hiya wonderful Saturday! Let me start off with a new giveaway! I’ve received tons of lovely comments about my last Kawaii Box unboxing here – that me and Kawaii Box has decided to join forces and create this giveaway: a nicely filled Kawaii Box! How amazing is that! See it as a nice early Christmas present!

How to join? Just scroll down and fill the Rafflecopter form! (psssst, it’s international).  
NL

Dag prachtige zaterdag! Laat ik eerst beginnen met een nieuwe winactie! Ik heb tonnen leuke reacties ontvangen over mijn laatste Kawaii Box hier - dat ik en Kawaii Box hebben besloten om een winactie te organiseren! Waar maakt u precies kans op? Nou! Namelijk: een goed gevulde Kawaii Box! Zie het maar als een vroeg kerstcadeautje!

Hoe maak je kans? Dat doe je namelijk door naar beneden te scrollen en de Rafflecopter formulier in te vullen!Comments

You might also like...

Better Health Event

my zzz's at Mystays Japan

Kat & Schotel cat café