Deep in your wounds are seeds. Waiting to grow beautiful flowers

EN

Thank you for your support, comfort and endorsement from my last post and it really calmed me down. It’s nice to know nice people throughout this bloggersphere. I try to let go some of my distress, self pity, anger and even grudge because keeping them boiled up inside wont do me good and won’t change the fact that my phone is still gone.

Yoga and breathing did do me well and slowly but surely I’m moving on and breathe my normal daily life again.
NL

Bedankt voor jullie steunbetuiging, troost en opkikkers van mijn laatste post, het deed me echt goed! Heel fijn om te weten dat er mensen zijn die voor je zijn, ook in deze bloggerswereld. Ik probeer inderdaad de nare gevoelens achter me te laten zoals verdriet, zelfmedelijden, boos en zelfs wrok. Alles opkroppen is sowieso niet goed zal het feit niet veranderen dat mijn telefoon nog steeds verdwenen is.

Yoga en ademhaling deden me goed en langzaam maar zeker adem ik mijn normale dagelijkse leven weer.


You might also like...

Better Health Event

my zzz's at Mystays Japan

Kat & Schotel cat café