Future merchandise: cupcakes!

EN

I know I know I am totally neglecting my online shop. And I feel guilty and bad about it. I can blame it on my daily job, my other activities (partial procrastination - EEKS) of course but that doesn’t change the fact that I am neglecting my dream.

And I need to keep fire my dream up!
So enough self guilt, it’s time for action, new ideas and motivation.

It’s a good thing I keep working on new yarn food works because right now cupcakes are my current favourite works and pattern. It’s so fun to make!

I’m not sure if I told you before but I am a perfectionist. I really am. I’m really critical to myself. But these cupcakes are little gems and I adore them. Perhaps even more than the 2/3 layercake I have hooked before.
And therefore a possible future merchandise for my shop!

P.S. I’m planning my trip to London and Leicester, woo!
NL

Ik weet het ik weet het, mijn online winkeltje heeft een dikke laag stof verzameld en is enorm links laten liggen. Ik voel me schuldig erover en ik kan natuurlijk de schuld geven op mijn werk, andere activiteiten (deels uitstelgedrag), maar dat verandert niets aan het feit dat ik mijn droom beetje aan het verslonzen ben.

Maar ik zal en blijf mijn dromen navolgen!
Dus genoeg schuldgevoel, het is tijd voor actie, nieuwe ideeën en motivatie.

Het is maar goed dat ik steeds nieuwe ‘yarn food’ werkjes blijft ontwikkelen want cupcakes zijn mijn huidige favoriete haakwerkjes en patronen. Het is zo leuk om te maken!

Misschien heb ik het al eerder verteld of niet maar ik ben vrij perfectionist en ben dus kritisch naar mezelf toe. Maar deze cupcakes zijn kleine juweeltjes en ik dol op ze! Misschien zelfs meer dan de 2/3 laagjes cake die ik eerder heb gehaakt.
En dus een mogelijke toekomstige koopwaar voor mijn winkeltje!

P.S. Ik ga waarschijnlijk binnenkort met de Meivakantie naar London en Leicester toe, woo!


Comments

 1. awww so cute!!!

  http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

  ReplyDelete
 2. These are so cute! Gahh, I know the feeling of being too busy to work on your dreams. -_-

  ReplyDelete
 3. Hehe I don't know why, but my favorite one is the one on the far right in the last picture :P I'm so amazed at how much effort you've put into your personal project of yarnfood making. You are sure to make something of it, so keep on keeping on! Good luck with your shop! -Audrey | Brunch at Audrey's

  ReplyDelete
 4. AWESOME! Ah! Your stuff is so cute, creative and that's great you're making some to sell!

  ReplyDelete
 5. These are looking so adorable !

  Sara,
  http://thecrimeofashion.blogspot.fr

  ReplyDelete
 6. Such a cute!!
  I love pastel color.
  So lovely.

  Have a nice week!

  akiko

  ReplyDelete
 7. Ze zijn ook echt leuk! En wat gaaf dat je naar Londen gaat, het is echt geweldig daar :D
  xx

  ReplyDelete

Post a Comment

You might also like...

Better Health Event

my zzz's at Mystays Japan

Kat & Schotel cat café