My Autumn goals

EN

Happy Friday and happy Dutch fall break that will last a week. What a relief because I needed a break. Therefore I want to make most out of it with the break and with the rest of fall till winter time so here’s a list of goals and to-do’s:


redeem baking French macarons 1.
crochet yarnfoods: large cupcakes, large soft serves and anything that pops in mind 2.
to finally release my new blog layout 3.
meditate for 1 hour 4.
take fall inspired pictures 5.
make spicy chai latte 6.
Sketching 7.
cut my hair 8.
preparation for the upcoming 9. December, like buying x-mas cards
to watch GoT season five 10.

NL

Fijne vrijdag en herfstvakantie! Als je net als ik in het middenzuiden van ’t land woont natuurlijk. Ik slaak een diepe zucht want deze break had ik nodig. En ik wil deze break zoveel mogelijk benutten met doelen dus hieronder een lijstje om af te vinken:

1. De Franse macarons verbeteren
2. haken: grote cupcakes, grote soft ijs en alles wat in mijn gedachte opduiken
3. mijn nieuwe blog layout presenteren
4. voor 1 uur mediteren
5. mooie herfst foto’s maken
6. chai latte brouwen en opdrinken
7. eindeloos schetsen
8. mijn haar laten knippen
9. voorbereiding opdoen voor de december maand, zoals kerstkaarten kopen
10. Seizoen 5 van GoT kijken

You might also like...

my zzz's at Mystays Japan

Better Health Event

Kat & Schotel cat café