A giveaway!

EN

My my, it's been awhile since I have thrown a giveaway! And because of that I've made a plan of throwing it one soon but Joy from Outfit Zest got me first!

Joy is a sweet lady with a bold colorful sense of style and fashion and such an enthusiasm! I love that! Therefor we teamed up and opened a giveaway: pick your favorite item at my Storenvy shop and win your very own 100% caloryfree handmade product by me!

All you need to do is follow Joy at Facebook and Instagram and Ice Pandora, also Facebook and Instagram (if you want of course)! The giveaway will end at August 2nd, thank you! 
NL

Sjonge, het is alweer een tijd geleden dat ik een winactie hebt gegeven! En daarvoor had ik al plannen om weer eens te geven, maar ik was te laat, want ik kwam Joy van Outfit Zest tegen.

Joy is een schat van een meid en heeft een kleurrijke gevoel voor stijl en fashion, en ontzettend spontaan! Heerlijk die spontaniteit en daarom hebben we samen een winactie georganiseerd: kies je favoriete artikel uit mijn Storenvy winkel en win je eigen 100% calorievrije handgemaakte product van mij!

Je moet wel eerst Joy volgen op haar Facebook en Instagram en natuurlijk (als je het wilt) mij ook volgen op Facebook en Instagram. De winactie loopt tot 2e Augustus!

❝Zweef
de cursor
voor Nederlandse
vertaling!

Comments

 1. Very cute giveaway!!
  There are many lovely cakes at your shop on Storenvy!!

  akiko

  ReplyDelete
 2. omg these things are just the cutest! x

  darcia.pl

  ReplyDelete

Post a Comment

You might also like...

The Forbidden City & Peking Duck

DIY: customize a mug

my zzz's at Mystays Japan