Sketching and Searching 9

EN

Another batch of new sketches for you art lovers! This time lots of game characters involved as I got a few requests and commissions here and there too which I love to receive! Game characters are not my usual thing to draw and so these were pretty much out of my comfort zone drawings. Yet they were challenging and fun to draw!

I really should consider myself getting a drawing tablet too. The drawing 'Anže' which is colored in PS was also done by mouse and the pentool and it was really time consuming work. So I am really considering getting a drawing tablet.

And of course I have new pixel art for you! Please scroll down to check it out!
NL

Alweer een verse lading met schetsen voor jullie kunstliefhebbers! Dit keer heb ik veel game figuren getekend vanwege de verzoeken en commissions die ik zo nu en dan ontvang. Heel leuk! Maar ook uitdagend want game figuren is niet echt mijn tekenstijl maar desondanks had ik veel plezier ze op papier te zetten.

Ik moet denk ik binnenkort maar weer eens een tekentablet aanschaffen. De tekening '
Anže' heb ik namelijk deels ingekleurd op de PS met behulp van de muis en de pentool en dat duurde lang! Met een tekentablet zou ik waarschijnlijk veel eerder klaar zijn.

Ik heb weer nieuwe pixel art voor jullie hoor, scroll maar naar beneden toe!

❝Zweef
de cursor
voor Nederlandse
vertaling!
WIP with chips
I haven`t had a cheeseburger in yeeears due being a pescatarian but this
cheeseburger flavored Dorito`s (no sign of meat in the ingredient list)
taste like the ones at Mcdonald`s! How strange is it that a taste can still be a
memorable thing.
Finished: game characters
Fear Me - Zhiyi

Anže

The Girl That Gathers
Pixel art
» link

You might also like...

my zzz's at Mystays Japan

Better Health Event

Kat & Schotel cat café